عکاسی پشت سفید ، پر کاربرد ترین نوع عکاسی در خانواده عکاسی صنعتی است ، از این عکس ها میتوانید برای فروش اینترنتی در سایت خودتان و یا سایت های دیگر از جمله دیجی کالا استفاده کنید.
در این مقاله قصد دارم عکاسی پشت سفید را به صورت حرفه ای و کامل برای شما شرح دهم و از اولین فکر و ایده ها تا خروجی نهایی عکس را برای شما توضیح بدهم ، اگر زمان مطالعه ندارید میتوانید مستقیما با من تماس بگیرید تا شخصا به شما مشاوره بدهم و باهم یک همکاری حرفه ای را شروع کنیم از شما دعوت میکنم که ادامه این مقاله را مطالعه کنید.
داشتن یک عکس با کیفیت و بی نقص از محصولاتتان باعث میشود که اعتبار برند شما افزایش پیدا کند ، اثر گذاری بیشتری روی مشتری داشته باشد و در نهایت ، به پروسه فروش سرعت ببخشد.
یک شرکت تولید روغن موتور را فرض کنید ، برای مثال شرکت زاگرس ، که مشتری استودیو امیری است و کار عکاسی محصولاتشان را به ما سپردند ، اگر عکس های این شرکت کم نور ، معمولی و بی کیفیت باشند چه تاثیری روی مشتری خودش میگذارد؟
آیا یک برند قدرتمند ، شایسته یک عکس درجه یک نیست؟ از نظر من که هست ، هزینه ای که بابت یک عکاسی خوب پرداخت میکنید ، هزینه ای است که اثر گذاری زیادی دارد چون حقیقت امر این است که تنها راه به نمایش گذاشتن محصولات شما عکس محصول است و چه بهتر که این عکس در بهترین حالت باشد تا بیشترین تاثیر را روی مشتری بگذارد و خرید اتفاق بیوفتد.
دو عکس بالا را نگاه کنید ، سمت راستی یک عکس معمولی است که فقط یک شاخه نور از سمت چپ به محصول نور تابانده و فقط محصول دوربری شده ، هیچ تفیکی در خمیدگی ها ، زاویه ها و ظرافت های بسته بندی محصول دیده نمیشود ، جفت عکس ها پشت سفید هستند اما این کجا و آن کجا ، حالا عکس سمت چپی همان محصول است اما با استفاده از تکنیک های تخصصی فتومونتاژ ساخته شده است ، این عکس در هفت مرحله ساخته شده که در ادامه تمامی مراحل را به همراه تصویر براش شما شرح میدهم.
عکس اول یک عکس با نور کم و فلت برای شروع کار است ، نور در عکس دوم از سمت راست تابیده و روی عکس شماره ۱ مونتاژ شده ، سپس در مرحله سوم نور از زاویه سمت چپ اضافه میشود ، در مرحله چهارم یک نور نسبتا ضعیف از بالا تابیده میشود تا خط و خطوط و زاویه های قسمت بالایی محصول را نمایان کند و روی قبلی مونتاژمیشود ، در مرحله پنجم خط پایین لیبل را هایلایت میکنیم که بهتر دیده شود ، در مرحله ششم روی لیبل کار میکنیم و به صورت موضعی اکسپوژر و رنگ لیبل را ادیت میکنیم ، در مرحله هفتم روی بافت و شارپنس کار میکنیم ، بدنه محصول جنس جذابی نداشت در مرحله ششم ملاحظه میکنید که یکسری خط و خطوط غیر جذاب روی محصول هست که توجه زیادی را به سمت خودش جلب میکند در مرحله هفتم با استفاده از تکنیک ادیت فرکانسی این قسمت را اصلاح کردیم به صورتی که اگر روی نقطه اصلاح شده زوم کنید بافت بازسازی شده را خواهید دید البته این عکس در فضای وب فشرده سازی شده و بافت محصول خیلی به چشم نمی آید. در این بخش هدف این بود که یک ایده و خط مسیر از اینکه دقیقا ما چه کاری انجام میدهیم را داشته باشید.
در پروسه ساخت این عکس ده ها عکس تستی گرفت شد تا به این نتیجه برسیم که دقیقا از چه زوایایی باید به محصول نور بدهیم تا تمام خط و خطوط و خمیدگی های آن به زیبایی تمام به تصویر کشیده شود در کل ۷ عکس با نورپردازی های مختلف تهیه شد که در نهایت مونتاژ شده و به نتیجه نهایی رسیدیم.
حالا بین آن دو عکس اول که به شما نشان دادم به نظر شما کدام برای یک برند با سابقه و قدرتمندی مثل زاگرس مناسب تر است؟ کدام یک میتواند این حس را القا کند که این محصول یک محصول درجه یک و با کیفیت است؟ اگر شما عکس سمت راستی را ببینید چه فکری میکنید؟ ممکن است فکر کنید که این عکس را یک فروشنده درجه ۳ گرفته و روی سایت گذاشته و عکس از طرف خود برند نیست برای همین اعتماد نمیکنید ، پشت همین عکس ده ها ایده ، فکر و احساس نهفته است.
عکاسی پشت سفید ۲ حالت کلی دارد ، با دوربری و بدون دوربری ، اگر قصد طراحی کاتالوگ و یا ساخت هر نوع کار گرافیکی را داشته باشید ممکن است طراح گرافیست شما از شما عکس ترنسپرنت و شفاف تقاضا کند که در این صورت عکس های شما باید دوربری شده باشند ، اما در پروژه های سطح پایین تر و معمولی تر نیازی به دوربری نیست یک منبع نوری برای بکگراند محصول شما و یک منبع نوری برای محصول شما در نظر گرفته میشود و عکس نهایی بدون نیاز به دوربری و به صورت پشت سفید خدمت شما تحویل داده میشوند.
یکی از کار های جذابی که میشود با عکس با ترنسپرنت انجام داد این است که عکس محصولات به صورت ترنسپرنت و شفاف باشه و بعد روی سایت آپلود بشه اینطوری میتوانید در سایتتون مثل نمونه زیر یک بکگراند جذاب داشته باشید تا از زیر محصول دیده شود. به این صورت سایت شما جلوه بسیار جذاب و خاصی پیدا خواهد کرد.
در پروژه های سطح بالا مثل پروژه برند هاینس ، برند زاگرس و… نیاز به انجام فرایند های پیچیده نورپردازی و فتومونتاژ بود ، فتومونتاژ یعنی این که از یک محصول چندین عکس با نور پردازی های مختلف ثبت شود و در نهایت در نرم افزار فوتوشاپ همه این عکس ها روی هم مونتاژ شوند ، تا یک نورپردازی بی نقص و عالی ایجاد شود برای مثال یک نور از بغل محصول تابیده میشود که به آن ساید لایت می گوییم ، دو نور از زاویه چهل و پنج درجه بالا قرار میدیم و عکس میگیریم و در عکس بعدی نور را از زاویه بالا به محصول می تابانیم بعد همه این عکس هارا در فوتوشاپ ترکیب میکنیم ، به کل این پروژه ، از عکاسی گرفته تا مونتاژ نهایی را فتومونتاژ میگوییم.
از اینکه زمان گذاشتید و این مقاله را مطالعه کردید سپاس گذارم اگر سوالی دارید خوشحال میشم که در قسمت کامنت ها بپرسید تا دیگر دوستان هم بتوانند استفاده کنند تمامی سوالات پاسخ داده خواهد شد.
مشتاق شروع یک همکاری حرفه ای با شما هستیم.